PTT’ye adıma yatan parayı nasıl öğrenebilirim?
2. PTT üzerinden “Kurumsal ödeme sorgulama ve hesaba havale” hizmeti seçilir. 3. Ödemenin görüntülendiği sayfada “Hesabıma havale” seçeneğini seçerek havaleyi gerçekleştirin.
PTT isme havale nasıl çekilir?
Adınıza gönderilen para transferi için işlem referans numarası ve geçerli kimlik belgeniz (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport veya ikametgah belgesi) ile en yakın PTT iş yerine giderek paranızı alabilirsiniz.
PTT hesabıma aktar ne zaman gelir?
PTT EFT işleminizi PTT işyerlerimize gelerek veya PTTBank mobil veya internet bankacılığı uygulamalarımızı kullanarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Hafta içi 08:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştireceğiniz PTT EFT işlemleriniz aynı gün işleme alınacaktır.
PTT isme gelen para kaç gün bekler?
MADDE 11 – (1) Yararlanıcılara ödenmek üzere gönderilen havaleler, ödeme merkezlerine ulaştığı tarihten itibaren bir ay, “Postrestant” ibareli havaleler ise yararlanıcının başvuru yerine ulaştığı tarihten itibaren iki ay süreyle saklanır.
Adıma yatırılmış para var mı?
E-devlet kapısı hizmeti olan “Banka Bulma Sorgulama” ile kolayca öğrenebilirsiniz. E-devlet kapısı hizmetleri için www..tr adresine girip web sitesindeki arama çubuğuna “Mevduat/Sermaye Fon Hesabı ile Banka Sorgulama” yazarak bu hizmete erişebilirsiniz.
PTT’den üzerime para yatmış mı?
PTT hesabıma para yatırdı mı? PTT hesabınızdaki bakiye bilgilerinize Alo PTT hattından ulaşabilirsiniz. Bakiyenizi kontrol etmek için 444 1 788’i aramanız yeterlidir.
İsme havale edilen para nasıl çekilir?
Alıcının transfer yoluyla aldığı parayı cebine çekebilmesi için; göndericinin ATM’ye cep telefonu numarasını, kendi cep telefonu numarasını, kendi TC Kimlik numarasını, gönderilen paranın tam tutarını ve kendisine gönderilen tek kullanımlık şifre bilgisini girmesi gerekmektedir.
İsme havale ne zaman hesaba geçer?
EFT hesabınıza ne zaman geçer? EFT işlemlerinde bir zaman sınırı yoktur ancak genellikle mesai saatleri içerisinde yapılan EFT işlemleri beş ila on dakika içerisinde hesabınıza geçer.
PTT’den isme para gönderilir mi?
Yurt içi döviz transferleri için limit 5.000 USD veya 5.000 Euro’dur. PTT’den adınıza EFT yoluyla para gönderme limiti sınırsızdır. Ancak işletmeler en fazla 5.000.000 TL gönderebilir. Posta çekleri için de bir limit yoktur.
Adima yatan parayı e-devletten nasıl öğrenilir?
E-devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfanızdaki “Hizmetlerim” sekmesine tıklayın. Ardından “Param ve Varlıklarım”ı bulup tıklayın. Bu seçenek birikmiş bakiyenize erişmenizi sağlayacaktır.
PTT isme havale ücreti ne kadar?
Para miktarı arttıkça havale ücreti de artıyor. 2022 yılı PTT havale ücretleri şu şekilde: 1 TL ile 100 TL arasındaki para gönderme ücreti PTT şubelerinden 12,00 TL, PTT Mobil veya PTT İnternet Bankacılığı’ndan ise 6,00 TL’dir.
PTT hesabına yatan para nasıl çekilir?
PTT aracılığıyla anlaşmalı bankalardaki hesaplarınızdan para çekebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, TC Kimlik numaranız/TIN numaranız ve hesap numaranız/ek hesap numaranızla en yakın PTT ofisine gitmeniz!
PTT yatan para nasıl öğrenilir?
PTT aracılığıyla yaptığınız kurumsal ödemeler e-Devlet Kapısı’nda. Artık e-Devlet Kapısı’nı kullanarak PTT aracılığıyla sizin adınıza yapılan sosyal yardım ödemeleri, emeklilik, kısa çalışma ödeneği, doğum yardımı vb. kurumsal ödemelerle ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz.
İsme havale nedir?
İsim Toplu Transferi ile tüm Akbank şubelerinden tek bir elektronik talimatla, hesap numarası bilgisi gerekmeden çok sayıda ödemenizi kolayca işleyebiliriz. Ödeme tutarı, alacaklı ödeme talebinde bulunana kadar hesabınızda kalacaktır!
PTT ile gönderilen para alınmazsa ne olur?
Ödemeler SGK tarafından bildirilen ödeme başlangıç tarihinden itibaren 2 (iki) ay süreyle sistemimizde saklanacak ve bu süre içerisinde ödenmeyen tutarlar SGK’ya iade edilecektir.
TC kimlik numarasına yatan parayı nasıl öğrenebilirim?
E-Devlet’e TC Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Burada listelenen hizmetlerde arama alanına “SGK” yazıp “Bireysel ödeme talebi” sekmesine tıklayın veya doğrudan arama alanına “Bireysel” yazarak ilgili hizmeti seçin.
Adima yatan parayi e-devletten nasıl öğrenilir?
E-devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfanızdaki “Hizmetlerim” sekmesine tıklayın. Ardından “Param ve Varlıklarım”ı bulup tıklayın. Bu seçenek birikmiş bakiyenize erişmenizi sağlayacaktır.
PTT yardım parası sorgulama TC ile nasıl yapılır?
Adınıza transfer edilen paranın olup olmadığını TC Kimlik numaranızı kullanarak kontrol etmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.
PTT kartımdaki bakiyeyi nasıl öğrenebilirim?
0 850 460 60 60 veya 444 1 788 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. HGS hesap bakiyenize ve transfer bilgilerinize, ayrıca HGS transfer ihlallerine ilişkin cezalara web sitesi ve HGS Mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.